Bandirmagüncelhaber

Ölüm Köprüsüne hayır

627 views
28 Temmuz 2020 - 15:38
Ölüm Köprüsüne hayır
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç Habibullah Köprüsü ile ilgili açıklamada bulunarak şunları söyledi;

Habibullah Köprüsü , 1930’ lu yıllarda , kendi isminde bir hayırsever tarafından Külefli Mahallesinde yaptırılmış , bugüne kadar Bandırma’dan , Manyas’a ve Gönen’e kadar birçok mahalleye ulaşım sağlayan , bu bölgede yaşayan halkımıza hizmet vermiş ve ulaşımın çok yoğun olduğu bir yol üzerinde bulunmaktadır.Bu köprü günümüzde artık bu yoğun trafiği taşıyamamaktadır.Dar ve çok virajlı olması ölümlü ve ölümsüz birçok kazaya neden olmaktadır.Bu köprünün yapılması kendi sorumluğunda olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından birkaç kez gündeme gelmiş fakat yapılmamıştır.Buradan Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yücel Yılmaz’a sesleniyoruz , bu bölge ulaşımının can damarı olan bu köprüyü derhal yapınız , halkımızı köprüyü yapacağız diye oyalamayınız. Eğer köprüyü yapmayacaksanız da izin verin Bandırma Belediyesi yapsın. Artık Yeter! Vatandaşımız için zulüm ve ölüm köprüsüne dönüşmüş olan bu köprüyü yaparak vatandaşımızın hizmetine sununuz,sizden olan beklentimiz budur.Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü olarak konunun yakın takipçisi olmaya devam edeceğimizi bildiririz.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
mersin escort
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Haberlerin izinsiz kopyalanması yada çoğaltılması yasaktır.

adanapapim.netalanyapapim.netanadoluyakasipapim.netankarapapim.netantalyapapim.netatakoypapim.netavcilarpapim.netavrupayakasipapim.netbahcelievlerpapim.netbahcesehirpapim.netbakirkoypapim.netbesiktaspapim.netbeylikduzupapim.netbodrumpapim.netbursapapim.netdenizlipapim.netdiyarbakirpapim.netesenyurtpapim.neteskisehirpapim.netetilerpapim.netfatihpapim.netgazianteppapim.nethalkalipapim.netistanbulpapim.netizmirpapim.netizmitpapim.netkadikoypapim.netkayseripapim.netkocaelipapim.netkonyapapim.netkurtkoypapim.netkusadasipapim.netmalatyapapim.netmaltepepapim.netmecidiyekoypapim.netmersinpapim.netnisantasipapim.netpendikpapim.netsamsunpapim.netsirinevlerpapim.netsislipapim.nettaksimpapim.netumraniyepapim.net