Bandirmagüncelhaber

ÇOCUKLARIN SESSİZLİĞİNDE, 23 NİSAN BU YIL BURUK VE SÖNÜK KUTLANDI…

290 views
23 Nisan 2021 - 21:13
ÇOCUKLARIN SESSİZLİĞİNDE, 23 NİSAN BU YIL BURUK VE SÖNÜK KUTLANDI…
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kentimizde pandemi tedbirleri nedeniyle çocuk seslerinden uzak buruk bir şekilde kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ardından Atatürk Anıtı’na çelenkler bırakıldı. Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun ve Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mutlu Aslan ile siyasi parti, STK temsilcilerinin katıldığı törende; Mutlu Aslan, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında; “Salgın hastalığın gölgesinde bu yıl buruk ve sönük kutlanan 23 Nisan’ı, kurallara uyarak bu zor günleri geride bırakacağız.” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
mersin escort
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Haberlerin izinsiz kopyalanması yada çoğaltılması yasaktır.

adanapapim.netalanyapapim.netanadoluyakasipapim.netankarapapim.netantalyapapim.netatakoypapim.netavcilarpapim.netavrupayakasipapim.netbahcelievlerpapim.netbahcesehirpapim.netbakirkoypapim.netbesiktaspapim.netbeylikduzupapim.netbodrumpapim.netbursapapim.netdenizlipapim.netdiyarbakirpapim.netesenyurtpapim.neteskisehirpapim.netetilerpapim.netfatihpapim.netgazianteppapim.nethalkalipapim.netistanbulpapim.netizmirpapim.netizmitpapim.netkadikoypapim.netkayseripapim.netkocaelipapim.netkonyapapim.netkurtkoypapim.netkusadasipapim.netmalatyapapim.netmaltepepapim.netmecidiyekoypapim.netmersinpapim.netnisantasipapim.netpendikpapim.netsamsunpapim.netsirinevlerpapim.netsislipapim.nettaksimpapim.netumraniyepapim.net