TFF 1. Lig’in ilk haftasında Bandırmaspor, deplasmanda Denizlispor’u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan RH Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel;
ORGANİZE ATAKLARLA 2 GOL BULDUK
“Yeni sezon tüm takımlarımıza hayırlı Beşiktaş escort uğurlu olsun. Bugün buraya kazanmak için gelmiştik, bizim için iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Lige iyi başlamak önemliydi. Ama karşımızdaki Denizlispor takımının içinde bulunduğu durum bizi Kartal escort biraz tedirgin ediyordu. Nasıl bir rakiple karşılaşacağız tam olarak bilmediğimiz için maça biraz tedirgin başladık. Ama ilk yarıda geliştirdiğimiz organize ataklarla 2 tane gol bulduk. Kazanmasını bildik, ikinci yarıda oyunu tamamen kontrolümüzde geçen bir oyundu. Burada önemli olan lige iyi başlamak ve kazanmaktı, onu da başardık.
DAHA İYİ BANDIRMASPOR İZLETTİRMEK İÇİN…
Bundan sonraki daha geliştirmemiz gereken yönlerimizi daha çok geliştirmeye Kadıköy escort çalışacağız. Neleri daha iyi yapabiliriz onlara odaklanacağız ve bundan sonra 1 hafta sonraki Menemen maçına daha iyi Bandırmaspor izletmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.


GENERAL BALCI ÇAMLIĞI’NIN GELECEĞİ İÇİN MİNİCİK YÜREK TÜRKÜ’DEN DUYARLI KAMPANYA…
GENERAL BALCI ÇAMLIĞI’NIN GELECEĞİ İÇİN TEK YÜREK
OKBEN ULUBAY’IN 38 SAYIYLA SEZON REKORU KIRDIĞI MAÇIN GALİBİ BORDO BASKETBOL (85-91)
EDREMİT’TEKİ OPERASYONDA, 42 BİN 600 ADET UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLDİ…
DUAYEN FOTOGRAF SANATÇISI BAYRAKTAR, BANÜWEBTV’YE KONUK OLDU…