Bandirmagüncelhaber

(VİDEO▶️ HABER) SONKURŞUN ANITI İÇİN HARP MALULÜ GAZİLER VE KENT KONSEYİ ELELE BELEDİYE’NİN DESTEĞİYLE BİR ADIM DAHA İLERİYE

425 views
14 Aralık 2020 - 21:02
(VİDEO▶️ HABER) SONKURŞUN ANITI İÇİN HARP MALULÜ GAZİLER VE KENT KONSEYİ ELELE BELEDİYE’NİN DESTEĞİYLE BİR ADIM DAHA İLERİYE
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sonkurşun Platformu son toplantısında ;

Kent Konseyi Başkanı Murat Ergöz ve Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Şehit Yakınları Derneği Bandırma Temsilciliği Başkanı Ecevit Karakoyun tarafından Bandırma Belediyesi’ne Sonkurşun Anıtı projesi ile ilgili sunum gerçekleştirdiler ve yapılan sunumun ardından Başkan’dan destek istediler.

BANDIRMA TARİH VE KÜLTÜREL DEĞERLER BAKIMINDAN ÇOK DEĞERLİ BİR PROJE

Yapılan sunumum ardından açıklamalarda bulunan Başkan Tolga Tosun, yeni projenin Bandırma’nın tarihî ve kültürel değerlerinin ortaya çıkarmak açısından çok değerli bir proje olarak gördüğünü söyledi.

YEREL YÖNETİM OLARAK BU PROJENİN ARKASINDAYIZ

Başkan Tolga Tosun: “Bundan yaklaşık 50 yıl önce yapımı gerçekleşen Sonkurșun Anıtı’nın yeni şekline kavuşması adına Sonkurșun Anıtı Platformu’nun çalışmaları benim için çok anlamlı ve değerli olduğunu belirtmeliyim. Bu açıdan kentimizin yerel yönetimi olarak bu projenin arkasında olacağız ve süreçte elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

Hazırlanan yeni projede idari bina, kafeterya, kent müzesi ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşına giden yolda verdiği tüm mücadeleler yeni projede yer alacak.

Toplantının sonunda sunumu gerçekleştiren Murat Ergöz ve Ecevit Karakoyun, desteklerinden dolayı Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’a teşekkür ettiler.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
mersin escort
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Haberlerin izinsiz kopyalanması yada çoğaltılması yasaktır.

adanapapim.netalanyapapim.netanadoluyakasipapim.netankarapapim.netantalyapapim.netatakoypapim.netavcilarpapim.netavrupayakasipapim.netbahcelievlerpapim.netbahcesehirpapim.netbakirkoypapim.netbesiktaspapim.netbeylikduzupapim.netbodrumpapim.netbursapapim.netdenizlipapim.netdiyarbakirpapim.netesenyurtpapim.neteskisehirpapim.netetilerpapim.netfatihpapim.netgazianteppapim.nethalkalipapim.netistanbulpapim.netizmirpapim.netizmitpapim.netkadikoypapim.netkayseripapim.netkocaelipapim.netkonyapapim.netkurtkoypapim.netkusadasipapim.netmalatyapapim.netmaltepepapim.netmecidiyekoypapim.netmersinpapim.netnisantasipapim.netpendikpapim.netsamsunpapim.netsirinevlerpapim.netsislipapim.nettaksimpapim.netumraniyepapim.net