Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Merkez Yerleşkesi içerisinde Gençlik ve Spor Bakanlığı, Yatırım İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan ve bir süredir ön hazırlık çalışmaları devam eden KYK YURDU inşaatına başlandı.
Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, beraberinde Genel Sekreter Cihangir Boz, Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanı Abdullah Küçük ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Öğr. Gör. Muhammed Murat Öymez’den oluşan heyet ile birlikte yurt inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Merkez yerleşkesi içinde 30 dönümlük alan içerisine kurulacak ve tüm fakültelere yürüme mesafesinde yer alacak olan yeni KYK YURDU ile yaklaşık 1.500 öğrencinin barınma ihtiyacının karşılanması planlandı.

Bu proje tamamlandığında; Üniversite öğrencilerine konaklama hizmeti verecek olan yurt sayısı 8‘e, konaklayacak öğrenci kapasitesi de 7.500‘e çıkmış olacak.






12’DE, 12 YAPAN BORDO; MAÇ FAZLASIYLA LİDER…
BAŞKAN AKIN, YEREL VE ULUSAL BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ…
ÜNİVERSİTE YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNDA YENİ DÖNEM BAŞLADI…
BAŞKAN AKIN SON NOKTAYI KOYDU; “DEDİKODULAR İLE KAYBEDECEK VAKTİM YOK…”
SON BİR HAFTALIK BİLANÇO DÜŞÜNDÜRÜCÜ…