Bandırma Belediyesi tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri bu yıl yoğun ilgiyle daha bir başka anlamlı geçiyor.
Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle bu yıl etkinliklerin odak noktası; birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla vurgulanarak el emeği ile bütünleşti.
Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda;
“Tüm geliri deprem mağduru vatandaşlarımıza bağışlanacak olan Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezimizin eğitmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan El Sanatları sergisini sizlerde yarın akşama kadar ziyaret edebilir, el emeği eserlerden satın alarak deprem mağduru vatandaşlarımıza destek olabilirsiniz.
Sergimizin oluşumuna katkı sunan tüm kadınlarımıza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.
BU ANLAMLI SERGİYİ BİRLİKTE GEZELİM…
























12’DE, 12 YAPAN BORDO; MAÇ FAZLASIYLA LİDER…
BAŞKAN AKIN, YEREL VE ULUSAL BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ…
ÜNİVERSİTE YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNDA YENİ DÖNEM BAŞLADI…
BAŞKAN AKIN SON NOKTAYI KOYDU; “DEDİKODULAR İLE KAYBEDECEK VAKTİM YOK…”
SON BİR HAFTALIK BİLANÇO DÜŞÜNDÜRÜCÜ…