Bandirmagüncelhaber

BAŞKAN,YENİ SIĞIRCI VE YENİ ZİRAATLI’YA YAPILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İZLEDİ (VİDEO ▶️ HABER)

267 views
08 Aralık 2020 - 21:14
BAŞKAN,YENİ SIĞIRCI VE YENİ ZİRAATLI’YA YAPILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İZLEDİ (VİDEO ▶️ HABER)
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

 

BAŞKAN TOLGA TOSUN YENİ ZİRAATLİ VE YENİ SIĞIRCI MAHALLELERİNDE

Belediye Başkanı Tolga Tosun, hizmet ve çalışmaları yerinde takip etmek için bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Yeni Sığırcı ve sonrasında Yeni Ziraatli Mahallelerinde muhtarlarla bir araya gelerek bu mahallelelerde yapılan parke iç yol ve düzenleme çalışmalarını takip eden Başkan Tolga Tosun, ziyaretler sırasında Yeni Sığırcı Mahallesi Muhtarı Özden Gümüş ve Yeni Ziraatli Mahallesi Muhtarı Murat Özhan ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı Tolga Tosun ayrıca Doğruca Mahalle Muhtarı Adem Taştekin ile de bir araya gelerek mahallede yapılması gereken çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Tosun, ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada;
” Yeni Ziraatli ve Yeni Sığırcı mahallelerimizi ziyaret ederek muhtarlarımızla bir araya geldik. Muhtar arkadaşlarımızla birlikte çalışmaları yerinde inceledik. Vatandaşlarımızla sohbet etme fırsatı yakaladık. Bizlerden isteklerini ve çalışmalarımız hakkındaki düşüncelerini dinledik. Merkez ve kırsal mahallelerimizde çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” dedi.

Başkanı ağırlayan Yeni Sığırcı Muhtarı Özden Gümüş ve Yeni Ziraatlı Muhtarı Murat Özden, mahallerine yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Tolga Tosun’a teşekkür ettiler.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
mersin escort
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Haberlerin izinsiz kopyalanması yada çoğaltılması yasaktır.

adanapapim.netalanyapapim.netanadoluyakasipapim.netankarapapim.netantalyapapim.netatakoypapim.netavcilarpapim.netavrupayakasipapim.netbahcelievlerpapim.netbahcesehirpapim.netbakirkoypapim.netbesiktaspapim.netbeylikduzupapim.netbodrumpapim.netbursapapim.netdenizlipapim.netdiyarbakirpapim.netesenyurtpapim.neteskisehirpapim.netetilerpapim.netfatihpapim.netgazianteppapim.nethalkalipapim.netistanbulpapim.netizmirpapim.netizmitpapim.netkadikoypapim.netkayseripapim.netkocaelipapim.netkonyapapim.netkurtkoypapim.netkusadasipapim.netmalatyapapim.netmaltepepapim.netmecidiyekoypapim.netmersinpapim.netnisantasipapim.netpendikpapim.netsamsunpapim.netsirinevlerpapim.netsislipapim.nettaksimpapim.netumraniyepapim.net