ALTYAPIDAN, BANDIRMASPOR’A TAKVİYE
Bandırmaspor Altyapısıdan profesyonel takımımıza çıkartılan oyuncular resmi imzayı attı.
Bandırmaspor,
“Değişim Başlıyor” sloganıyla yeni bir sayfa açıyor.Bandırma’nın gençlerini, yörenin gençlerini Bandırmaspor’da futbol oynamalarını, buralarda boy göstermelerini istiyor. Bu kapsamda; altyapıdan 3 futbolcu
Aygün Özışık Yıldız (2004 doğumlu), Berke Görgün (2001 doğumlu), Kongo asıllı Bahati Vital (2002) ile profesyonellik sözleşmesi yaptı.
İmza töreninde Başkan Göçmez, profesyonelliğe geçen genç futbolculara, futbol yaşamlarında esenyurt vip escort başarılar diledi.
MESSİ’Yİ GETİRSELER BU KADAR ANLAMLI OLMAZDI
“Bizim için güzel bir gün. Messi’yi getirseler bu kadar anlamlı olmazdı. beylikdüzü masöz escort Gençlere güvenmek gerekiyor.” diyerek sözlerine başladı.
“Bugün imza atmak demek bir basamak demek. Onları destekleyen Bandırma halkına bakırköy escort bayan ve Bandırmaspor’un köklerine ve renklerine naif bir hayat yaşayacaklar ve güzel futbol oynayacaklar.” dedi.