Bandirmagüncelhaber

İLÇE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ DUYARSIZ KALINCA;STADIN KAR TEMİZLİĞİNİ KULÜP YÖNETİCİLERİ YAPTI…

334 views
23 Ocak 2022 - 1:53
İLÇE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ DUYARSIZ KALINCA;STADIN KAR TEMİZLİĞİNİ KULÜP YÖNETİCİLERİ YAPTI…
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

TARAFTARIN YOĞUN TEPKİSİ ÜZERİNE GERİ ADIM…

Kentimizde önceki gece etkili olan kar yağışı nedeniyle karla kaplanan 17 Eylül Stadyumu’nun zemini Pazar günü oynanacak olan Erzurum BB maçı için sahanın kar temizliği yapılarak karşılaşmaya hazır hale getirilmesi konusunda İl ve İlçe Spor Müdürlüğü  duyarsız kalınca; Bandırmaspor Yönetimi tek çare kendileri temizleme  yolunu seçti. Kulubün konuyu basın aracılığıyla paylaşmasının ardından taraftardan gelen yoğun tepki üzerine başta İlçe Spor Müdürü geri adım atarak, kar temizleme işine ekibi ile destek verdi.

Kulüpten 47 dakika sonra gelen ikinci basın açıklamasında İlçe Spor Müdürlüğü’nün stadyumu temizleme konusunda yardımlarına başladıkları bilgisi geçilerek, ” Yönetim olarak Kendilerine teşekkür ederiz.” denildi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
mersin escort
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Haberlerin izinsiz kopyalanması yada çoğaltılması yasaktır.

adanapapim.netalanyapapim.netanadoluyakasipapim.netankarapapim.netantalyapapim.netatakoypapim.netavcilarpapim.netavrupayakasipapim.netbahcelievlerpapim.netbahcesehirpapim.netbakirkoypapim.netbesiktaspapim.netbeylikduzupapim.netbodrumpapim.netbursapapim.netdenizlipapim.netdiyarbakirpapim.netesenyurtpapim.neteskisehirpapim.netetilerpapim.netfatihpapim.netgazianteppapim.nethalkalipapim.netistanbulpapim.netizmirpapim.netizmitpapim.netkadikoypapim.netkayseripapim.netkocaelipapim.netkonyapapim.netkurtkoypapim.netkusadasipapim.netmalatyapapim.netmaltepepapim.netmecidiyekoypapim.netmersinpapim.netnisantasipapim.netpendikpapim.netsamsunpapim.netsirinevlerpapim.netsislipapim.nettaksimpapim.netumraniyepapim.net