Bandirmagüncelhaber

BANDIRMA NE YAZIK Kİ; BUGÜN TOSTUNU BOL ACILI YEDİ… TOSTÇU MEHMET AMCA’SINI KAYBETTİ…

815 views
02 Ocak 2021 - 0:15
BANDIRMA NE YAZIK Kİ; BUGÜN TOSTUNU BOL ACILI YEDİ… TOSTÇU MEHMET AMCA’SINI KAYBETTİ…
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

BANDIRMA TOSTUN EFENDİSİNİ KAYBETTİ

Her Kentin bir marka damak tadı vardır. Bandırma deyince de akla ilk o gelirdi. Bandırma’nın Tostçu Mehmet Amca’sı, Mehmet Uslu bugün tost sevenlerine ve Bandırma’ya veda etti Hakka yürüdü.

TOST KÜLTÜRÜNÜ BANDIRMA’YA TAŞIYAN

70′ li yıllarda açtığı mütevazi büfesinde Bandırma’yı tost ile tanıştıran Tostçu Mehmet Amca, Bandırma’nın damak tadı oldu. İlerlemiş yaşına rağmen Bandırma’ya hizmet etmekten hiç bir zaman vazgeçmeyen Tostun Efendisi Mehmet Amca, güler yüzü ile adeta insanları mıknatıs gibi büfesine çekerdi.

BANDIRMA GÜNCEL HABER OLARAK, BANDIRMA’YA VE TÜM SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ.
ALLAH RAHMET EYLESİN

YILLAR ÖNCE BİR PAYLAŞIM O’NU VE MEŞHUR TOSTUNU NASIL GÜZEL ANLATMIŞ

Hakan Güneş
Çocukluk anılarını süsleyen Mehmet Amca’nın tostunun kısa filmi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
mersin escort
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Haberlerin izinsiz kopyalanması yada çoğaltılması yasaktır.

adanapapim.netalanyapapim.netanadoluyakasipapim.netankarapapim.netantalyapapim.netatakoypapim.netavcilarpapim.netavrupayakasipapim.netbahcelievlerpapim.netbahcesehirpapim.netbakirkoypapim.netbesiktaspapim.netbeylikduzupapim.netbodrumpapim.netbursapapim.netdenizlipapim.netdiyarbakirpapim.netesenyurtpapim.neteskisehirpapim.netetilerpapim.netfatihpapim.netgazianteppapim.nethalkalipapim.netistanbulpapim.netizmirpapim.netizmitpapim.netkadikoypapim.netkayseripapim.netkocaelipapim.netkonyapapim.netkurtkoypapim.netkusadasipapim.netmalatyapapim.netmaltepepapim.netmecidiyekoypapim.netmersinpapim.netnisantasipapim.netpendikpapim.netsamsunpapim.netsirinevlerpapim.netsislipapim.nettaksimpapim.netumraniyepapim.net