Bandirmagüncelhaber

SPOR YAPMAK GENÇLERDEN,FORMALAR BELEDİYE’DEN

107 views
30 Aralık 2022 - 11:51
SPOR YAPMAK GENÇLERDEN,FORMALAR BELEDİYE’DEN
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Amatör spor branşlarının okullara girmesine katkı sağlamak, öğrencilerin hem bedensel hem de zihinsel gelişimlerini desteklemek amacıyla, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’un talimatlarıyla hazırlanan bir proje daha hayata geçirildi.

Bandırma’daki 29 devlet okulunun her biri için özel olarak tasarlanan toplam 580 adet okul takımı forması, Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerine dağıtıldı.

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’un bizzat katılarak forma dağıtımını gerçekleştirdiği törende Milli Eğitim Şube Müdürü Burak Ata, okulların temsilcileri ve öğrenciler yer aldı.

Tören Programı, Bandırma Belediyesi’nin Bandırma’da eğitim-öğretime devam eden okullara ve öğrencilere yönelik yaptığı yardım, destek, proje ve çalışmalara ait sinevizyon gösterimiyle başladı. Sinevizyon gösteriminde, “Sporda Yetenek 10’la Gelecek” projesi kapsamında 17 farklı okula, 570 adet spor malzemesi ve 200 adet tişört desteği sağlandığı, Güzel Okulum Projesi kapsamında ise 1145 adet spor malzemesinin öğrencilerle buluşturduğu bilgileri aktarıldı. Bandırma Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik okul kıyafeti, okul çantası, ayakkabı, kırtasiye ve süt dağıtımı gibi sağladığı desteklerin rakamlarla altı çizildi, pandemi sürecinde ise tablet, bilgisayar ve internet desteği sağlandığı belirtildi. Eğitim-öğretime doğrudan katkı sağlayacak çeşitli proje ve iş birliği protokolleri gerçekleştirildiğine de işaret edilen sinevizyon gösteriminde, Bandırma Belediyesi Kültür Yayınları kapsamında çeşitli yaş gruplarından öğrencilerin zihinsel gelişimine katkı sağlayacak kitapların basılıp dağıtıldığına yer aldı.

Bandırma Belediyesi, Balıkesir’deki 20 İlçe İçin de Bir İlke İmza Attı.

Sinevizyon gösterimin ardından, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun konuşma gerçekleştirdi. Bandırma Belediyesi’nin okullara yönelik forma desteğinin, Balıkesir’de daha önce hiçbir ilçe belediyesi tarafından gerçekleştirilmeyen bir organizasyon olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Tolga Tosun;

“Yerel yönetim olarak okullarımızın yanında olalım istedik. Çünkü bu kente hep birlikte yaşıyoruz ve belediye, hepimizin belediyesi. Biz adaletli ve eşit bir şekilde sizlere hizmet getirmeye çalışıyoruz. Diğer devlet kurumlarımızın görevleri içinde de olsa biz bu proje ile kardeşlerimizin yanında olalım istedik ve Balıkesir’in 20 ilçesi arasında ilk kez yapılan bu organizasyonu hayata geçirdik. Okullarımız kendi formalarının tasarımlarını ve renklerini kendi seçti. Her okulumuza 20 tane olmak üzere, formalarımız hazırlandı. Biz yerel yönetim olarak her zaman gençlerimizin yanındayız. Hem amatör hem de profesyonel spor kulüplerimize de büyük destekler veriyoruz. Çünkü Bandırma tarihin, kültürün ve sanatın olduğu kadar sporun da kentidir. Gençlerimizin daha iyi ve daha güzel şartlarda yaşayacağı bir kent hayatı oluşturmak için çalışıyoruz. Gençlerin bir abisi olarak, bundan sonraki süreçte de her zaman okullarımızın ve gençlerimizin yanında olacağım. Bugün sizlere hediye ettiğimiz bu formaları inşallah birbirinde güzel müsabakalarda terletecek, Bandırma Belediyesi’nin gücünü arkanızda hissedeceksiniz,” dedi.

 

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
mersin escort
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Haberlerin izinsiz kopyalanması yada çoğaltılması yasaktır.

adanapapim.netalanyapapim.netanadoluyakasipapim.netankarapapim.netantalyapapim.netatakoypapim.netavcilarpapim.netavrupayakasipapim.netbahcelievlerpapim.netbahcesehirpapim.netbakirkoypapim.netbesiktaspapim.netbeylikduzupapim.netbodrumpapim.netbursapapim.netdenizlipapim.netdiyarbakirpapim.netesenyurtpapim.neteskisehirpapim.netetilerpapim.netfatihpapim.netgazianteppapim.nethalkalipapim.netistanbulpapim.netizmirpapim.netizmitpapim.netkadikoypapim.netkayseripapim.netkocaelipapim.netkonyapapim.netkurtkoypapim.netkusadasipapim.netmalatyapapim.netmaltepepapim.netmecidiyekoypapim.netmersinpapim.netnisantasipapim.netpendikpapim.netsamsunpapim.netsirinevlerpapim.netsislipapim.nettaksimpapim.netumraniyepapim.net