Bandirmagüncelhaber

BANDIRMA BASKETBOL, MENEMEN GALİBİYETİYLE PLAY-OFF’ A YÜKSELMEYİ GARANTİLEDİ… (64-54)

186 views
17 Ocak 2023 - 14:00
BANDIRMA BASKETBOL, MENEMEN GALİBİYETİYLE PLAY-OFF’ A YÜKSELMEYİ GARANTİLEDİ… (64-54)
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

TBF, Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi C grubunda; BANDIRMA BASKETBOL evinde ağırladığı Menemen Belediyespor‘u 64-54 yenerek, play-off’a yükselmeyi garantiledi.

Karşılaşmaya kötü başlayan ve ilk 6 dakikada sayı üretmeyi başaramayan BANDIRMA BASKETBOL, 12-0 geriye düştüğü 1 periyodu 10-16 ‘lık skorla yenik kapattı. 2. periyotta oyuna ağırlığını koyan BANDIRMA BASKETBOL, ilk yarıyı 37-26 önde yılında kapattı. 3. periyottan sonra Damla‘nın 20, Esin ‘in 11,Öykü’nün 10 sayı ile skora katkıda bulunmalarıyla ağırlığını iyice hissettiren BANDIRMA BASKETBOL,3 periyodu 48-43, 4.periyodu da 64-54 lik skorla parkeden 5. galibiyetini alarak ayrıldı ve play-off’a yükselmeyi garantiledi.

GALİBİYETİ,BASKETBOL SEVDALILARI VE SEVENLERİ İLE PAYLAŞTILAR…

Banvit ve Teksüt Basketbol takımlarımın liglerden çekilmesinin ardından sessizliğe bürünen basketbol sevdalıları gene eski günlerin heyecanlarını yaşamak için 7’den, 70’e salonu doldurarak, yoğun bir ilgi gösteriyorlar.

BAŞANTRENÖR’ÜN SAHA İHLALLERİ GÖZLERDEN KAÇMADI…

Karşılaşma süresince; Menemen Belediyespor Takımının Başantrenörü’nün, sürekli sahanın içinde olması dikkatlerden kaçmadı. Hakem masasındaki hakemlerin gözlerinin önünde bu ihlalin defalarda tekrarlanmasına rağmen en azından uyarılmaması, maçın gözlemcisine de dikkati çekilmesi konusunda nezaketen uyarıldığında; “Bu benim işim değil… Hakemlerin işi…” diye yanıt alınması, zihinlerde  soru işaretlerinde beraberinde getirdi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
mersin escort
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Haberlerin izinsiz kopyalanması yada çoğaltılması yasaktır.

adanapapim.netalanyapapim.netanadoluyakasipapim.netankarapapim.netantalyapapim.netatakoypapim.netavcilarpapim.netavrupayakasipapim.netbahcelievlerpapim.netbahcesehirpapim.netbakirkoypapim.netbesiktaspapim.netbeylikduzupapim.netbodrumpapim.netbursapapim.netdenizlipapim.netdiyarbakirpapim.netesenyurtpapim.neteskisehirpapim.netetilerpapim.netfatihpapim.netgazianteppapim.nethalkalipapim.netistanbulpapim.netizmirpapim.netizmitpapim.netkadikoypapim.netkayseripapim.netkocaelipapim.netkonyapapim.netkurtkoypapim.netkusadasipapim.netmalatyapapim.netmaltepepapim.netmecidiyekoypapim.netmersinpapim.netnisantasipapim.netpendikpapim.netsamsunpapim.netsirinevlerpapim.netsislipapim.nettaksimpapim.netumraniyepapim.net