Bandirmagüncelhaber

TEKNİK DİREKTÖR PARLATAN; “KAMP, ÇOK VERİMLİ GEÇİYOR, TAKIMIN HAVASI ÇOK İYİ, BİRLİKTE BAŞARI YAKALAYACAĞIZ…

55 views
01 Ağustos 2023 - 17:52
TEKNİK DİREKTÖR PARLATAN; “KAMP, ÇOK VERİMLİ GEÇİYOR, TAKIMIN HAVASI ÇOK İYİ, BİRLİKTE BAŞARI YAKALAYACAĞIZ…
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da devam eden TEKSÜT BANDIRMASPOR, Kulüp Yönetimi tarafından davet edilen Bandırma’dan yerli ve ulusal basın mensuplarını ağırladı.

TEKSÜT BANDIRMASPOR Teknik Direktörü Ersan Parlatan düzenlediği basın toplantısında Bolu Kampı ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, basın mensuplarını sorularını yanıtladı.

 

Bolu Kampının çok verimli geçtiğinin altını çizen Teknik Direktör Ersan Parlatan;

KAMP, ÇOK VERİMLİ GEÇİYOR, TAKIMIN HAVASI ÇOK İYİ…

“3 Etaplı kampımız, Bolu’da geldiğimiz beri süreden beri çok verimli çok iyi geçiyor. Çalışma şartlarımız, saha şartlarımız hem konaklama imkanları ve yemek diye düşünürsek gerçekten kendi adıma söyleyebilirim. Tabii ki; bunu çok verimli, umduğundan daha iyisini buldum. Takım ile ilgili çalışmalarımızın çok iyi gittiğini söyleyebilirim. Oyuncularım özverili olarak çalışıyor, bir bütünlük içinde çalışıyoruz, takımın havası çok iyi. Burada takımın kimyası, tabii kurmuş olduğumuz takım ve futbolcu karakterleri ile alakalı. Oyunculardan geri bir bildirim alabiliyoruz. Şimdi bunun çok avantajı var. Bu önemli bir nokta; takım olma adına bir aile olma adına burada olumlu işler yapıyor oyuncularım. Sonuçta oynadığımız hazırlık maçlarında da gösterdik. Ne kadar da hazırlık maç olsa sonuçta bu bizim için bir ayna oluyor bize bazı doneler geri bildirim olarak veriyor. Hem 2. etap kampımız hem 3. etap kampımız çok verimli geçti, umarım sonuna kadar herhangi bir aksaklık olmaz. En önemlisi sakatlık yaşamamamız neticesinde buradaki 3 Etabı tamamlayıp Bandırma’da daha sonra çalışmanıza devam etmek.” dedi.

Sistem ile ilgili bir şablonunuz var mı? sorusuna Parlatan;

KENDİ FELSEFEM VE OYUN ANLAYIŞIM VAR…

“İlk günden belli kafamda bir şablon var, ilk günden beri zaten bunun üzerine çalışıyoruz. Burada ben oyunculara bakmaksızın bunu yapıyorum. Çünkü kendi oyun felsefem var, kendi oyun anlayışım var, karşılaştığım kadro; yani ilk günden beri oynayabileceğini düşündüğüm kadro için bunun üzerine çalıştık. Tabii daha sonra eklenen oyuncular oldu, bizden ayrılan oyuncular oldu ama bence bütününü düşünmek lazım bireysel olarak değil. Takım bazında bir sistem, bir felsefe yaratmak lazım. Bunu da ilk günden itibaren yapıyoruz, çalışıyoruz.” dedi.

Bandırmaspor, hedefleri olan bir takım. Takım üzerinde seyirci ve Yönetim baskısı oldukça fazla teknik heyet üzerinde. Geçen sezon da dört hoca değişti. Bunun üzerine Size bir sorumluuk yüklüyor mu, bir baskı oluşturuyor mu? sorusuna Parlatan;

GÜZEL BİR KULÜBÜMÜZ VAR…

“Bir sorumluk yüklüyor ama bir baskı oluşturmuyor. Çünkü ben size sorsam Türkiye’de hangi takımda baskı yok? Her takımda baskı var, her Lig de baskı var. Sonuçta hepimiz göz önündeyiz, hepimiz izleniyoruz hem oyuncular hem hocalar hem yöneticilerimiz hem kulüpler. Bu yüzden hep iyi olmak durumundayız. Bu bizim işimiz. Tabii bu sırf skora bakmamak lazım, oyun anlayışımıza bakmak lazım, oyun anlayışımıza bakmak lazım, sahaya yansıttıklarımıza bakmamız lazım. Kendi adıma söyleyebilirim ki; kendimi baskı altında hissetmiyorum, bir sorumluluğumun olduğunu farkındayım. Bu tür sıkıntılar her kulüpte, her camiada yaşanıyor. O yüzden ben tersinden bakıyorum. Çok olumluyum, çok iyimserim. Çünkü gerçekten ilk başta dediğim gibi güzel bir grubumuz var. Güzel bir kulübümüz var burada çalışmaktan,bunu konuşmaktan  inanılmaz keyif alıyorum.

Transferler ve defans ile ilgili sıkıntılar konusundaki sorusuna Parlatan;

GAYET UYUMLU BİR ŞEKİLDE İLERLİYORUZ…

“Şu ana kadar yaptığımız transferler ortada. Takımın eksik bölgelerine iyi transferler yaptığımızı düşünüyoruz. Bunu hem Başkanımızla hem yöneticilerimizle hem kendi içerimizde sportif direktörümüzde istişare yaparak bunları belirledik ve transferlerimizi yaptık. Sağ bek bölgesinde Levent Ayçiçek oynayabiliyor, Rahmetullah oynayabiliyor bu pozisyonda. Zaten hazırlık maçlarında İkisi de bu mevkide oynadı ve işlerini de iyi yaptı. Biz kendi içerimizde bu sorunu çözebileceğimizi düşünüyorum. Neticesinde; transfer her zaman bir süreçtir. Kimse bir-üç hafta, dört hafta ileriyi göremez. Bunların içinde sakatlıklar olabilir. Allah göstermesin formsuzluklar olabilir. Sonuçta transfer tahtası zaten açık. Kendi içimize baktığımız zaman artık takım üzerinde çalışıp elimizde olan oyunculardan mevcut kadromuzdan çalışmak istiyoruz. O yüzden de şu ana kadar hem yaptığımız transferlerle hem çalışmalarımızla gayet uyumlu bir şekilde ilerliyoruz.”

Sezon sonu ile ilgili hedefiniz var mı? sorusuna Parlatan;

EN ÖNEMLİSİ BENİM İÇİN İYİ OYUN…

“Sezon sonu ile hedefim yok. Ben iyi bir takım olmamızı istiyorum, güçlü bir takım olmamızı istiyorum, aktif ve dominant bir oyun sergileyen bir takım olmak istiyorum. Yani bekleyen değil daha çok hareket eden daha çok oyunu forse edebilen ön alanda baskı kurmaya çalışan bir takım yarattığımızı düşünüyorum ve yaratacağımızı düşünüyorum. Burada birliktelik bir bütünlük sağlamak lazım. En önemlisi Benim için iyi oyun. Pozitif bir oyunu zaten sağ yansıttığımızda sonuçlarda gelecektir diye düşünüyorum.” dedi.

Bu seneki Lig profili nasıl olacak sorusuna Parlatan;

EN ÖNEMLİSİ TAKIMIN BÜTÜNLÜĞÜ…

“Keyifli bir Lig olacak diye düşünüyorum. Burada hedefi olan takımlar var. Belki biraz beklentisini fazla deklare etmeyen, çok ön plana çıkmayan takımlar vardır. Neticesinde baktığımız zaman gerçekten Lig’imiz kaliteli, iyi takımlardan, iyi kulüplerden oluşan bir Lig. Bizde bu ligde var olmak istiyoruz. Kendi oyun anlayışımızı, oyun felsefemiz sahaya yansıtmak istiyoruz. Ama en önemlisi Takımın bütünlüğü. Burada bir aile ortamını yaratabilirsek. Şu ana kadar da çok iyi ilerliyoruz. Kalitemiz de var. Yani kadromuz gerçekten iyi bir kadro galibiyetler alabilecek, seriler yakalayabilecek ama çok ileriye bakmamak lazım diye düşünüyorum. Önce bir bu hazırlık dönemi bitirip neticesinde 2 hafta kaldı. Erzurumspor maçıyla da iyi bir giriş yapmak istiyoruz. Bütün çalışmalarımız zaten bu yönde.” ifadelerini kullandı.

Lig de çıkan bir takım var mı? sorusuna Parlatan;

BİR ŞEYLER SÖYLEMEK ŞİMDİDEN ERKEN…

“Bir kaç tane kulüp var tabii yani.  Öne çıkan kulüpler vardır diye düşünüyorum. Zaten maddi gücü olan veya kadro yapılanması ile işte Eyüpspor Ondan sonra Manisa spor gibi takımlar aklıma geliyor. Çorumspor iyi transferler yapıyor. Neticesinde baktığımız zaman tabii bunları tek tek değerlendirebiliriz. ama bence şu an için herhangi bir kulüp için bir şeyler söylemek çok erken olur. Neticesinde transferler devam ediyor. O yüzden tam net bir şey söylemek benim adıma zor.”

Yönetim, Sizden bir hedef istedi mi? sorusuna Parlatan;

BİRLİKTE BAŞARI YAKALAYACAĞIZ…

“Yok öyle konuşma aramızda geçmedi. Net bir şekilde güçlü takım olmamız gerektiğini, bir aile, bir arkadaşlık havasının takım içerisinde olması gerektiğini Başkanım söyledi. Zaten Ben de bu konuyla alakalı onunla hem fikirim. Çünkü başarı bana göre buradan doğuyor, buradan geliyor. Bunu daha önceki yaşayan takımlar, hem bu ligde hem başka liglerde örnekleri çoktu o yüzden biz zaten transferlerimizle veya oyuncu tercihlerimizde buna çok dikkat gösterdik. Tabii ki; oyuncunun kalitesi önemli. Bunu iyi yaptığımızı düşünüyorum ama sorumuza geri gelirsek bizim hedeflediğimiz arzuladığımız işte bu bütünlüğü, bu beraberliği yaratabilmek bunu hem camiamıza hem taraftarlarımıza yansıtabilmek. Ondan sonra zaten hem kulüp hem camia hem seyirciler kenetlenecektir. Bence bununla birlikte başarı yakalayacağız. İşimizi ciddi yaparsak bununla alakalı da başarılı olacağımızı düşünüyorum.”

“Lig’imize bakarsak şimdi ilk 7 takımın veya ilk iki takımdan sonra kalan 5 takım, ilk 7’ye girebileceği konumunda olduğu zaman öyle bir lig var. Her zaman o yarışın içerisinde olabilirsin, takım olarak, Kulüp olarak bence şu hata yapmamız lazım. Şimdi maçlarla alakalı da iyi sonuçlar aldık, iyi oyun oynadık. Bu Tabii ki; bizim için bir done,bir veri. Biz şu hatayı yapmıyoruz hiçbir zaman içimizde hedefimizi belirlemedik. En büyük hedefimiz iyi bir takım olmak, yarışabilen bir takım olmak pozitif futbol oynamak hep birlikte hareket ederek hem saha içerisinde hem saha dışında bunu yansıttığımız takdirde zaten başarı gelecektir.”

BENİN ÇAĞRIM…

“Herkes kendi takımı için bir destek bekliyor. Hem camiasından hem taraftarlarından. Ben şu görüntüyü vereceğimizden çok eminim. Bütünü pozitif olan bir takım, birbiri için savaşan, birbiri için futbol oynayan, birbiri için mücadele eden birtakım olacağımızı ve sahaya öyle futbolcular çıkacağımıza çok çok eminim. Şunu bekliyorum; bütün camiamızdan, taraftarlarımızdan takıma destek çıkmalarını. Ne kadar iyi günde oluyorsa, kötü günlerimizde olacak, kötü günde de destek çıkmaları çıkmaları bizim için önemli.” diyerek sözlerini noktaladı.

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
mersin escort
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Haberlerin izinsiz kopyalanması yada çoğaltılması yasaktır.

adanapapim.netalanyapapim.netanadoluyakasipapim.netankarapapim.netantalyapapim.netatakoypapim.netavcilarpapim.netavrupayakasipapim.netbahcelievlerpapim.netbahcesehirpapim.netbakirkoypapim.netbesiktaspapim.netbeylikduzupapim.netbodrumpapim.netbursapapim.netdenizlipapim.netdiyarbakirpapim.netesenyurtpapim.neteskisehirpapim.netetilerpapim.netfatihpapim.netgazianteppapim.nethalkalipapim.netistanbulpapim.netizmirpapim.netizmitpapim.netkadikoypapim.netkayseripapim.netkocaelipapim.netkonyapapim.netkurtkoypapim.netkusadasipapim.netmalatyapapim.netmaltepepapim.netmecidiyekoypapim.netmersinpapim.netnisantasipapim.netpendikpapim.netsamsunpapim.netsirinevlerpapim.netsislipapim.nettaksimpapim.netumraniyepapim.net

gaziantep escortgaziantep escortmaltepe escortbostancı escortanadolu yakası escortizmir escort bayanhttps://www.thefranceshow.com/big bass bonanzaankara escortataşehir escortMebbisdeneme bonusutrendyol indirim koduAntep Fıstığı 1 KG Satın Alslot siteleri https://en-iyi-10-slot-siteleri.comdikmen escortstarzbet adamsah.netdeneme bonusucasibomstarzbet girişstarzbet girişbahsegelgrandbettingtruvabetbahiscasinotarafbetbahiscommariobetbetistmarkajbetbetinematadornetcasibombelugabahisbetebet1xbetasyabahiscasinovalediscountcasinoelexbetfavoribahisbahiscombahiscombelugabahisbelugabahisbetistbetistceltabetceltabetklasbahisklasbahismariobetmariobetrestbetrestbettarafbettarafbettipobettipobetcasibomcasibomcasibomcasibomstarzbetsahnebetlimanbetredwinmatadorbetmatadorbetbetkombetkomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibom7slotsbahigobahis1000bahisalbaymavibaywinbetexperbetkanyonbetkolikbetkombetlikebetmatikbetnisbetonredbetorspinbetparkbetperbetroadbetsatbettiltbetturkeybetvole24wincratosslotelitbahisfavorisenfunbahisgorabethilbetikimisliimajbetintobetjasminbetjetbahiskralbetligobetlordbahismarsbahismeritkingmilanobetmobilbahismostbetmrbahisneyinenoktabetnorabahisoleybetonbahisonwinorisbetparmabetperabetpiabetpinuppokerbetapusulabetredwinrexbetromabetsahabetsavoybettingbetkombahis siteleriblackjack siteleriCasinoBonanzacasino bonanzadeneme bonusurulet sitelerisweet bonanzacasino sitelericasino sitelericasino sitelerisupertotobettulipbettumbetpadisahbetvdcasinovenusbetwinxbet7slotsasyabahisbahis1000bahisalbahsegelbaywinbetebetbetexperbetkolikbetmatikbetonredbetorspinbetroadbettiltbetturkeybetvolecasibomcratosslotdumanbetelitbahisextrabetfunbahisgorabetgrandpashabethilbetimajbetjasminbetkalebetkralbetlimanbetmaltcasinomarkajbetmatbetmilanobetmobilbahismostbetgirisneyinenorabahisonwinpalacebetparmabetperabetpokerbetaredwinrexbetrokubetsahabetsavoybettingtarafbettruvabettumbetxslotartemisbitbaymavibetebetbetkolikbetkombetperbettiltceltabetimajbetklasbahisligobetlimanbetmariobetmatbetneyinesahabetbetturkeystarzbetBeylikdüzü Escortistanbul escort bayancasibommeritkingmatadorbetmatadorbetmatadorbet girişmatadorbet pinterestmarsbahismarsbahis girişmarsbahis pinterest