Bandirmagüncelhaber

ANTALYA’DAKİ DEVRE ARASI HAZIRLIK KAMPINDA; BANDIRMASPOR, YEREL VE ULUSAL BASINI AĞIRLADI…

96 views
09 Ocak 2024 - 16:09
ANTALYA’DAKİ DEVRE ARASI HAZIRLIK KAMPINDA; BANDIRMASPOR, YEREL VE ULUSAL BASINI AĞIRLADI…
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Devre arası hazırlık kampı için Antalya’da ikinci yarı hazırlarına devam eden TFF 1. Lig‘de 2023-2024 sezonunun ilk yarısını 29 puanla 6’ncı sırada tamamlayan Bandırmaspor‘un Kulüp Başkanı Onur Göçmez, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ve Sportif Direktör Erkan Taşkıran, takımın kamp yaptığı otelde ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek basın toplantısı düzenledi.

Basın Toplantısında ilk söz alan Bandırmaspor Kulüp Başkanı Onur Göçmez;

BİZİM DAVAMIZ, KAVGAMIZ BANDIRMA İÇİN…

Video Haber Türker YEŞİL

“Bugün Antalya’da yapmış olduğumuz kampın son günü o yüzden biz de Yönetim olarak hem Teknik Direktör hem de Sportif Direktörümüz ile kampı değerlendirmek istedik. Yeni bir süreç, yeni bir dönem diyorum. Aslında Hem yeni hocamızla direktörümüzle güzel bir başlangıç sağlıklı huzurlu hak edenin kazanacağı olsun ikinci yarı olsun.

5-6 yıldır Bandırmaspor‘un içerisindeyiz şunu belirtmek isterim ben Bandırmalı olduğum için izin vermiş olduğumuz spor mücadelesinden ziyade bir Bandırma memleket mücadelesi memleketimize bir değer katmak bir yardımcı olmak amaçlı ben ve yönetim kurulumuz buradayız. Gençliğim, gençlerimize çocuklarımıza gelecek güzel alışkanlıklar katmak için buradayız. Yani bizim vermiş olduğunuz mücadele bir futboldan bir spordan daha farklı yaşadığımız büyüdüğümüz borcu ödemektir. O anlamda da artık bu senenin güzel bir şekilde taçlanmasını da istiyoruz. Açıkçası bu verdiğimiz emeklerin sonucunu almak istiyoruz. Bu anlamda da benimle son şampiyonluğu yaşayan kaptanımızdı, bizim içimizde ve her hepimizi çok iyi tanıyor şehri çok iyi tanıyor. Zaten bu Lig’i çok iyi tanıyan hem altyapısından tutun Süper Lig’de yapmış olduğu çalışmalardan çok iyi tanıyorsunuz. Şunu ifade ediyoruz hem son şampiyonluğu kupayı kaldıran Erkan hem de Lig’in son şampiyon hocasıyla hedefimizin artık bir üstlük olması gerektiğinin altını çiziyoruz. Hüseyin hocamızla aslında hep ama bir türlü nasip olmadı. Ersan hocadan sonra da biz Hüseyin hocamızla bir temas haline geldik, toplantı yaptık bir kere şunu gördüm. Çok açık bir kişi. Bana söylediklerinin hepsi iki gün sonra oldu işte bir projeden bahsetti. Milli takımla alakalı.  Hüseyin Hocanın teknik boyutu okey başarıları okey ama bize olan yaklaşımı ve Bandırma camiasına Bandırmaspor’a sevgi ve saygısı bizi çok etkiledi. Milli takımdan bu izin istedi ve Şimdi aramızda. Ben Erkanlı da zaten hep sürekli beraberdik bir dönem her futbolcunun hakkı olan bir dava olayı oldu. Sonra geldik öpüştük. Hatta mevcut davasının dışında başka davaları da ortadan kaldırdı, bunu şimdi sosyal medyada görüyorum. Çok yazıyorlar arkamdan ama belki de orada da benim hatam vardı yani o sosyal medyayı yönetememiş olabilirim ama bizim stratejimiz var, bir hedefimiz var. Biz o strateji doğrultusunda ilerleyeceğiz. O, Onu diyecek, bu bunu söyleyecek. Çok da artık takılmamak lazım. Bizim davamız ve kavgamız Bandırma için.” dedi.

Basın mensuplarının yeni yılını, 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutlayarak sözlerine başlayan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu;

“Öncelikle hepinizin yeni yılı kutlu olsun. Yeni yılın bereket mutluluk dolu olmasını diliyorum. Yaşanan bu savaş olayında en büyük temenim; bir an önce sonlanması bütün savaşların sonlanması, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü de şimdiden kutluyorum.

BAŞKAN’NIN TEKLİFİ BENİ GERÇEKTEN HEYECANLANDIRDI…

Başkanımız çok güzel özetledi. Tabii ki bir süreç benim antrenörlük yaptığım süreçte 3-2 Lig şampiyonluğu hep olayın içinde olduğumuz 3 sene bir Playoff finali en sonda belki Türkiye liglerinin en erken şampiyonluğu Samsunspor’da gerçekleşti. Başkanımız konuyu açtığı için söylüyorum 2 ay öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu’nun Genç Milli Takım ile ilgili yenileme oluşum başlangıcı ile ilgili benimle bir görüşme gerçekleştirdiler daha sonra tabii ki; Başkanımız Sayın Mehmet Büyükekşi ve futbol milli takımları sorumlusu Hamit Altıntop ile beraber bir sunum gerçekleştirdi.Bunun yönetimsel nasıl ne boyutta olacağı bu süreç tabii ki böyle geçti. Ama süreç devam ederken Başkanımız söyledi gelen teklifin beni gerçekten heyecanlandırdı. Çünkü inanan bir Başkan inanan bir taraftar inanan bir futbolcu grubu var. Gerçekten ben de motive oldum ve teklifi zaten yanına geldiğimde de kabul etmiş bulundum. Bandırmaspor yıllardan beri ilk defa Süper Lig’e çıkacak, yıllardan beri bunun mücadelesini veriyor. Ben hedefe ulaşmak için burada olmak istedim. Çünkü inanan bir şehir var. Onların da başarılı olacağına inanıyorum ve Başkanımızın aslında Beni aradığında benimle konuşmasında kendinin sarf ettiği sözler oyuncuların Benim hakkımdaki düşüncelerini Başkana aktarmaları ve Başkanımızın da bu düşünceleri Bana söylemesi beni çok mutlu etti. Birlikteliğin Bence çok güzel olacağını düşünüyorum. Samsunspor’la başladığımda ilk maç Bandırmaspor maçıydı. inanıyorum bunlara Bandırmaspor serüven şampiyonlukla bitti. Cumhuriyetimizin 100. yılında Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun’da başlattığı Kurtuluş Savaşı mücadelesi aslında bir Bandırma Vapuru ile gerçekleşti. Ben buna inanan biriyim yine böyle bir rastlantı var inandığım şeyi de söylemek istiyorum. Sezon sonunda Tabii ki; hedeflediğimiz yere ulaşmak en büyük amacımız bu. Bunun için buradayız yani karşınızda.” ifadelerini kullandı.

BAZEN TAKIM ŞEHRİ MUTLU EDER, BAZEN DE TARAFTAR TAKIMI AYAĞA KALDIRIR… BİZLER BUNA İNANIYORUZ…

Lig’i değerlendiren Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu;

“İlk yarı itibariyle baktığımızda; 5 sıradayız. Aslında iç sahaki puan durumuna baktığımızda; 1.3 bir puan ortalamasıyla 10. sırada.Deplasmandaki puan ortalamamız da; 3 sıradayız. Bizim amacımız; 2,5 arasında çıkarmak ki; eğer bunları başarırsak deplasmandaki giden rahatlıkla konuşabiliriz. Onun için en çok taraftarımıza ihtiyacımız var sahaya gelip bize destek olmaları. Çünkü bu çok önemli bir şey. Yani taraftar gelip Çünkü futbol takımlarının maç içerisinde iniş çıkışı olabiliyor bu taraftarın desteği ile tekrar takım ayağa kaldırmak etmek Çünkü hepimiz burada bir şeye inanmamız gerekiyor Sezon bittiğinde Bandırmaspor Süper Lig’de şampiyon olacak taraftarlara da büyük iş düşüyor. Onun için gelip destekleyeceklerine inanıyorum. Çünkü oyuncularımızın da buna ihtiyacı var. “Bazen takım şehri mutlu eder bazen de taraftarlar takımı ayağa kaldırır.” Bu çok önemli bir slogandır. Bizler buna inanıyoruz, inandığımız için buradayız. Ama hep beraber başaracağız. Medya, taraftarlar, Başkanımız, Yönetim Kurulu, futbolcular, teknik ekip, Biz. Birlikte inandığımız şeyi başarmak için bir yumruk olursa buradan istediğimiz sonuçla çıkacağız. Kesinlikle buna eminim, güzel bir ikinci devre bizi bekliyor. bunun için kampımızda şu an zaten 9-10 gün oldu oyuncularımız da o bağı kurduk çok iyi çalışıyoruz anlamda. Sonuçta; ne kadar konuşursak konuşalım içeride sahada bir şeyler yapmamız gerekecek bunun için dersimizi çok iyi çalışmamız gerekiyor. Ben yıllardan beri çok sürekli çalışan bir antrenörüm.Teknik ekibimle beraber sahada neler yapılması gerektiğini özellikle bu Lig’de başarılı olabileceğini rakibe göre planlar hazırlamak, kendi organizasyonunu hazırlamak, çok çalışmak, her oyuncuyu en iyi şekilde performansını oyunu oyuncuyu geliştirerek sağlamak. Bunları yıllardan beri yapıyoruz yine yapmak zorundayız. Hiçbir şeyi kolay değil ama önemli olan da kolayı değil zoru başarmaktır. Sezon sonunda hedeflediğimiz Süper Lig’e ulaşacağız İnşaallah.”

İNANDIĞIMIZ İÇİN BURADAYIZ…

Niçin buradasınız…? sorusuna Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu;

“Zaten inandığımız için buradayız. Yani ben iddialı iddialı konuşmayı severim. Bu takımda; bir tesisleşme hamlesi var, Türk futbolunun buna ihtiyacı var, Türk futbolunun futbolunun gelişmesine ihtiyacı var. Başkanımıza burada kendisine teşekkür ediyorum. Böyle bir başlangıç sağlamış. Bizler de buna destek vermek zorundayız. Bu çok önemli çünkü futbolda yaşadığımız hep niye kötülüklerden bahsedelim, güzelliklerinden bahsedelim. Ben Futbolda fair play’in çok önemli olduğunu Ben ve ekibim için çok değerlidir. Çünkü olmazsa olmaz diye düşünüyorum.Hedefe giderken, Süper Lig’e giderken daha iyi oyuncuya, oyuna, hakeme, taraftara saygı olması gerekiyor. Benim takımlarım genelde hep böyleydi, oyunu çirkinleştirmemek rakiple sıkıntı yaşamamak. Ben ülkemizde fair play’in çok daha gelişmesini isteyen biriyim. Biz örnek insanlarız. Burada da zaten Başkanımız hak edenin şampiyon olması gerektiğini diye bir laf söyledi. Zaten Süper Lig’e çıkması Ben de aynı düşüncedeyim geçen sene bunu net bir şekilde Samsunspor’da yaptık. Hiçbir şey kolay değil rakiplerimiz var, rakiplerimize saygı duyuyoruz. Bütçe, taraftar kitlesi şehir takımları onlar. Tabii ki; baktığınızda belki avantajlı görünüyorlar puan anlamında avantaj. Ama en çok bizim güvendiğimiz yanımız inancımız ve çok çalışacak olmamız. Doğru çalışacak olmamız Bunun için buradayız.” diye yanıtladı.

BİZ İNANIYORUZ, FUTBOLCULAR İNANIYOR, TARAFTARIMIZ DA İNANDIKTAN SON HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ…

Tarihi bir şampiyonluk elde ettiğiniz ve bu şampiyonluk içerisinde yönetimlerin çok sabır göstermediği yerli oyuncuların özellikle çok kabullenemediği kabullenmekte zorlandığı bir oyun anlayışı ve sistemle bu tarihi başarı elde etmişsiniz. Bandırmaspor’da oyuncularınızı ve oyun anlayışınızı belirleyebildiniz mi..? Nasıl bir Bandırmaspor izleyeceğiz…? sorusuna Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu;

“Hedef Süper Lig’e çıkmaksa güçlü oyuna ihtiyaç var, burada hem oyuncuyu hem de oyunu geliştirmek zorundayız. Ekibimle birlikte çok donanımlı olduğumu düşünüyorum. Sahada formasyonların çok önemi olmadığını ama birçok formasyonunda şekilde uygulayan bir Teknik Direktörüm. Oyuncuların da önemli olan buna inanması.İşte gerçekten çok önemli mesafe katettik. Oyuncular bazen yapmakta zorlanıyor,  yapmak istemiyor aslında. Evet biz geçen sene aslında Türkiye’ye örnek olduk. Yani demek ki; olabiliyor diye. Ben dünyada artık modern futbolda baktığınızda formasyonlardaki değişim, dizilişlerdeki değişim net bir şekilde görünüyor ama oyunun kriterleri prensipleri var. Önemli olan bunların doğru bir şekilde takıma aktarılması. Ben bunu takıma aktaramazsam, oyunculara yaptıramazsam hiçbir anlamı yok. Önemli olan oyunculara buna inandırmak ve yapmalarını sağlamak. Tabii ki; bunda birçok metot kullanıyoruz, antrenman analizleri, maç analizleri yani oyuncunun gerçekten oyunun içine girmelerini sağlıyoruz. Tabii ki; kolay bir şey değil, çok zor süremiz kısa en kısa şekilde yapmak zorundayız. karşımızdaydı rakiplerimiz olacak tabii bizi de analiz edip bize karşı oynamaya çalışacaklar. Bizim için önemli olan da ABC planlarımız olması. Savunmada farklı diziliş, hücumda farklı diziliş bunların hepsini hazırlıklıyız. İnşallah bunu net bir şekilde güçlü oyunu sahada taraftarlarımıza göstermemiz gerekiyor. Güçlü oyundan kastım futbol öyle bir şey iki dengeyi kurman gerekiyor. Savunmayı önde de yapabilirsin kendi alanında da yapabilirsin. Topa sahip olduğun bölüm bazı maçlarda az olabilir ama ceza sahası girişlerin çok fazladır ve yahut da oyuna hükmedebilirsin gibi birçok detay var. Bizim amacımız Tabii ki; oyunculara bunları inandırarak yaptırmak belki keyif almalarını sağlamak. Keyif almak çok önemli. Bizim de görevimiz bunları sağlamak. Futbolcularıma söylediğim şey ” inanın” İnanmak zaten en büyük etken. Biz inanıyoruz, futbolcular inanıyor. Yani taraftarımızda inandıktan sonra Yönetim Kurulu’muzla birlikte hedefimize ulaşacağız inşaallah.” dedi.

İÇ SAHADA 2-3 MAÇ KAYBETMEMİŞ OLSAYDIK, TAKIMIMIZ 2. SIRADA İDİK…

Kaç numarada transfer açığı var. Nerede bir sorun var, nereye ne düşünüyorsunuz…? sorusuna Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu;

“Ülkemizde öyle bir durum var. Her teknik adama sorduğunuzda herkesin bir çoğu eksik mevki ile ilgili talebini dile getirir ama sonuçta kulüplerin bir ekonomisi var, bir Bütçesi var. Yani buna göre harcama yapmak zorunda. Ben de bunun net bir şekilde biliyorum. Önemli olan devre arasında bölgelere oyuncu almak. Ben şunu da düşünüyorum. Devre aralarında bazı oyuncularını transfer ettiğinde elindeki oyuncu rekabetten dolayı performansı daha da yukarıya çıkıyor. Önemli olan önünde bir takım var. Bu takımdan bizim görevimiz en iyi verimi almak gelir. Biz oyuncuyu doğru geliştirirsek onu yukarıya doğru çekersek takımla birlikte başarılı olacağız. Tabii ki; elimizdeki oyuncularımız da bizim için çok değerli. Elimizdeki oyuncularımız, belki iç sahada 2-3 tane maçı kaybetmemiş olsaydı şu an 2. durumdaydı takımımız. Bazen 2. devrede gelen oyuncular takım ahenğini de bozabiliyor. Karakteriyle, kişiliğiyle, takımdaşlığıyle iyi bir jenerasyon var. Karakter anlamında oyuncu grubu var takımdaşlık ruhu yüksek oyuncular var. Tabii ki; bunu sahaya çıktığımızda bunu sahada yansıtmamız gerekiyor.

 

BANDIRMASPOR’UN HEDEFE ULAŞABİLMESİ İÇİN YAPILMASI GEREKEN HER ŞEY YAPILACAKTIR…

Basın toplantısında söz alan Sportif Direktör Erkan Taşkıran;

Bandırmaspor‘da kısa bir ayrıldıktan sonra tekrar Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulu talepleri ve istekleri doğrultusunda katılmış bulunuyorum. Bana inandıkları güvendikleri ve yapabileceklerimizi hep birlikte yapabilmemiz için birlikteliği sağlamak için bu fırsatı verdiği için kendilerine teşekkür ediyorum. Bandırmaspor‘un yaşadığı tüm başarılarda sadece futbolcuların veya ekiplerin başarısı değil tamamen Şehrimizin başarısıdır. Biz Şehrimizde futbolcularımızla, Hocamızla, Başkanımız ve Yönetim Kurulu’muzla hep birlikte, el birliğiyle bu işin üstesinden hep birlikte geleceğiz. Zamanında nasıl gelindiyse gelmek için var gücümüzle çalışacağız, kapı kapı dolaşmamız gerekiyorsa onu da yapacağız Bandırmaspor‘un hedefe ulaşabilmesi için yapılması gereken her şey yapılacaktır. Hepimiz için camiamız için ve sonu mutlulukla gitmesi için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Devre arası transfer çalışmaları ile de basını bilgilendiren Taşkıran;

“Hollanda’dan, Güney Kıbrıs’a forma giyen 8 ve 10 numara oynayan Navarone Foor aramıza katıldı. Sözleşmeli futbolcumuz Mervan Yusuf Yiğit ve Caner Hüseyin Bağ ile anlaşarak kendisini kendisine teşekkür ederek Kulübü’müzden ayrıldı. Mustafa Saymak ile ilgili bir transfer görüşmesi için kendisine izin verildi. Sağ bek Yusuf’u Aliağa’da bir bonservis bedeli karşılığında verdik. Bu arada gelen arkadaşlarımız da olacak.” ifadelerini kullandı.

Fotograflar. Murat ERTUĞ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
mersin escort
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Haberlerin izinsiz kopyalanması yada çoğaltılması yasaktır.

adanapapim.netalanyapapim.netanadoluyakasipapim.netankarapapim.netantalyapapim.netatakoypapim.netavcilarpapim.netavrupayakasipapim.netbahcelievlerpapim.netbahcesehirpapim.netbakirkoypapim.netbesiktaspapim.netbeylikduzupapim.netbodrumpapim.netbursapapim.netdenizlipapim.netdiyarbakirpapim.netesenyurtpapim.neteskisehirpapim.netetilerpapim.netfatihpapim.netgazianteppapim.nethalkalipapim.netistanbulpapim.netizmirpapim.netizmitpapim.netkadikoypapim.netkayseripapim.netkocaelipapim.netkonyapapim.netkurtkoypapim.netkusadasipapim.netmalatyapapim.netmaltepepapim.netmecidiyekoypapim.netmersinpapim.netnisantasipapim.netpendikpapim.netsamsunpapim.netsirinevlerpapim.netsislipapim.nettaksimpapim.netumraniyepapim.net

bodrum escortgaziantep escortgaziantep escortmaltepe escortbostancı escortanadolu yakası escortizmir escort bayanhttps://www.thefranceshow.com/big bass bonanzaankara escortataşehir escortxslotMebbisdeneme bonusutrendyol indirim koduCasibomAntep Fıstığı 1 KG Satın Alslot siteleri https://en-iyi-10-slot-siteleri.comdikmen escortstarzbet adamsah.netdeneme bonusucasibomstarzbet girişstarzbet girişbahsegelgrandbettingtruvabetbahiscasinotarafbetbahiscommariobetbetistmarkajbetbetinematadornetcasibombelugabahisbetebet1xbetasyabahiscasinovalediscountcasinoelexbetfavoribahisbahiscombahiscombelugabahisbelugabahisbetistbetistceltabetceltabetklasbahisklasbahismariobetmariobetrestbetrestbettarafbettarafbettipobettipobetcasibomcasibomcasibomcasibomstarzbetsahnebetlimanbetredwinmatadorbetmatadorbetbetkombetkomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibom7slotsbahigobahis1000bahisalbaymavibaywinbetexperbetkanyonbetkolikbetkombetlikebetmatikbetnisbetonredbetorspinbetparkbetperbetroadbetsatbettiltbetturkeybetvole24wincratosslotelitbahisfavorisenfunbahisgorabethilbetikimisliimajbetintobetjasminbetjetbahiskralbetligobetlordbahismarsbahismeritkingmilanobetmobilbahismostbetmrbahisneyinenoktabetnorabahisoleybetonbahisonwinorisbetparmabetperabetpiabetpinuppokerbetapusulabetredwinrexbetromabetsahabetsavoybettingbetkombahis siteleriblackjack siteleriCasinoBonanzacasino bonanzadeneme bonusurulet sitelerisweet bonanzacasino sitelericasino sitelericasino sitelerisupertotobettulipbettumbetpadisahbetvdcasinovenusbetwinxbet7slotsasyabahisbahis1000bahisalbahsegelbaywinbetebetbetexperbetkolikbetmatikbetonredbetorspinbetroadbettiltbetturkeybetvolecasibomcratosslotdumanbetelitbahisextrabetfunbahisgorabetgrandpashabethilbetimajbetjasminbetkalebetkralbetlimanbetmaltcasinomarkajbetmatbetmilanobetmobilbahismostbetgirisneyinenorabahisonwinpalacebetparmabetperabetpokerbetaredwinrexbetrokubetsahabetsavoybettingtarafbettruvabettumbetxslotartemisbitbaymavibetebetbetkolikbetkombetperbettiltceltabetimajbetklasbahisligobetlimanbetmariobetmatbetneyinesahabetbetturkeystarzbetBeylikdüzü Escortistanbul escort bayancasibommeritkingSekabet