Sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis, bölge genelinde kara ve deniz ulaşımında aksamalara yol açıyor.
Yoğun sis nedeniyle okul trafiğinin yoğun olduğu arterlerde trafik zaman zaman durma noktasına geldiği Kent merkezinin yanısıra Çelebi ve Eti Maden Limanlarında gemi yükleme ve boşaltma ile deniz trafiğinde de aksamalar yaşanıyor.
Yenikapı-Bandırma, Bandırma-Yenikapı deniz otobüsü seferlerinde de aynı durum yaşanırken, yük gemilerinin liman girişine ve balıkçı teknelerinin denize açılmalarına izin verilmiyor.
Yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin 50 metrenin altına düştüğü şehirlerarası karayollarında da aynı sıkıntıların yaşandığı ve maddi hasarlara sebep olan trafik kazalarının yoğunluğu gelen bilgiler arasında olup, meteoroloji’den alınan hava tahmin raporlarına göre yoğun sisin yarın sabah da etkili olacağı konusunda sürücüler ile denizciler ve balıkçılar uyarılıyor.




BORDO BASKET, ŞAMPİYONLUK YOLUNDAKİ İKİNCİ VİRAJI ÇOK RAHAT DÖNDÜ…
FEDERASYON KUPASI’NDAKİ EŞLEŞMELERDE; BORDO’NUN RAKİBİ TED KOLEJİ…
YILBAŞI HAYALLERİNİ, JANDARMA SUYA DÜŞÜRDÜ…
BAŞKAN AKIN’DAN, ÜRETİMİ ARTIRACAK BİR PROJE “BALIKESİR, ÇİFTÇİNİN KAZANDIĞI BİR İL OLACAK…”
BORDO BASKET, ŞAMPİYONLUK YOLUNDAKİ İKİ KRİTİK VİRAJIN İLKİNİ SON ANDA DÖNMEYİ BAŞARDI…