
Giresunspor Teknik Direktörü Ümit Şengül, Bandırmaspor’a kendi evlerinde mağlup oldukları karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Bandırmaspor Takımı ve Kaleci Gökhan Değirmenci hakkındaki açıklamaları Bandırmaspor camiasında memnuniyetle karşılanırken, taraftarı gururlandırdı.
Şengül, açıklamasında;
KALECİ, BİR ANLAMDA YILDIZLAŞTI
“Kazanmamız gereken bir maçtı yediğimiz şanssız bir golden sonra toparlanmaya çalıştık, ikinci yarı bayağı ciddi pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik rakip takımın kalecisi bir anlamda yıldızlaştı.”
RAKİBİMİZ İNANILMAZ BİR DİRENÇLE OYNADI
“Son haftalarda şanssız bir gidişatımız var. istediklerimizi bir türlü sahaya yansıtamıyoruz. Bu konuda biraz sıkıntımız var. Bunun üzerine hafta içinde çalışacağız.
Rakibimiz inanılmaz bir dirençle oynadı bize karşı. Kendileri de galibiyet aldılar onları tebrik ediyorum.” dedi.


BORDO BASKET, ŞAMPİYONLUK YOLUNDAKİ İKİNCİ VİRAJI ÇOK RAHAT DÖNDÜ…
FEDERASYON KUPASI’NDAKİ EŞLEŞMELERDE; BORDO’NUN RAKİBİ TED KOLEJİ…
YILBAŞI HAYALLERİNİ, JANDARMA SUYA DÜŞÜRDÜ…
BAŞKAN AKIN’DAN, ÜRETİMİ ARTIRACAK BİR PROJE “BALIKESİR, ÇİFTÇİNİN KAZANDIĞI BİR İL OLACAK…”
BORDO BASKET, ŞAMPİYONLUK YOLUNDAKİ İKİ KRİTİK VİRAJIN İLKİNİ SON ANDA DÖNMEYİ BAŞARDI…