
ÖNCE PANDEMİ ARDINDAN GÖÇÜK
CADDE ESNAFINI İYİCE GÖÇÜRMÜŞTÜ
Yaklaşık 20 gündür hafriyat çalışmaları yapıldığı sırada ani olarak göçük meydana gelen Mehmetçik ve Mehmet Akif Ersoy Caddeleri üzerinde yanan Eski Un Fabrikası yerine yapılan inşaat bölgesi yol güvenliği nedeniyle heyelan riskine karşı trafiğe kapatılmıştı.
On gün boyunca hiç bir iyileştirme çalışması yapılamaması ardından göçüğün hafriyattan temizlenerek beton perde ile önlem alınmasına kadar yaklaşık bir aya yakın zaman Cadde Esnafını zora soktu.
” ÖNCE PANDEMİ SONRA GÖÇÜK,
SONRADAN DA BİZ GÖÇTÜK ”
Pandemi, yasaklar, son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntıların üzerine bir de göçük nedeniyle Caddenin trafiğe kapanması Cadde Esnafını isyan noktasına getirdi. Ortak ses ; ” Önce Pandemi sonra göçük,sonunda da biz göçtük ” demekten kendilerini alamadılar.
Caddenin trafiğe kapatılmasına bir türlü anlam veremeyen Cadde Esnafı ;
” Eğer bölgede risk söz konusu ise Cadde üzerinde neden araç parkına izin verildi. Neredeyse Caddenin kapatılmasını fırsat bilen Cadde üzerindeki apartman sakinlerine ait özel araçların yoğunluğu Caddeyi otoparka çevirdi.Bu nasıl güvenlik önlemi ? Olan Bizim gibi küçük esnaf oldu.” dediler.


BORDO, HAZIRLIK MAÇLARINDA 2’DE 2…
BAN BAN, KENDİ SAHA VE SEYİRCİSİ ÖNÜNDE SEZONUN İLK MAĞLUBİYETİ…
REKTÖR PROF.DR. BOZ; “GENÇLERİN BANÜ’YÜ TERCİH NEDENİ; DUYULAN GÜVEN VE TAM AKREDİTASYON…”
BANÜ ÖNDERLİĞİNDE; 5. ENGELSİZ DALIŞ KAMPINDA ZAFER BAYRAMI, DENİZALTINDA KUTLADI…
YÜZEN AHIR’A BİR TEPKİ DE; KENT KONSEYİ’NDEN…