Sektöründe, kalitesi ve güvenirliğiyle Türkiye’nin en büyük etsiz çiğ köfte zincirlerinden Komagene’nin, 10 numaralı kent Bandırma’ya 10. şubesi, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın da katıldığı mütevazi bir törenle açıldı.
İlker Demir ve Mesut Filiz isimli girişimciler tarafından hayata geçirilen bu lezzet noktasının açılış töreninde konuşan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza;
“Kentimize kazandırılan her yeni işletme bizler için ayrı bir mutluluk. Değerli kardeşlerimizi tebrik ediyor, bol kazançlı ve bereketli işler diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Dua ve kurdele kesiminin gerçekleşmesinin ardından yoğun bir katılım gösteren davetlilere çiğ köfte ikram edildi.









ANLAMLI GÜNDE, ANLAMLI BULUŞMA… BANFAD, FOTOGRAF SANATININ DUAYENİ BAYRAKTAR’I, FOTOGRAFSEVERLERLE BULUŞTURUYOR…
BORDO, İSTANBUL’DAN ELİ BOŞ DÖNDÜ…
BAN BAN, EVİNDE YİNE KAYBETTİ… (1-2)
BANÜ ÖĞRENCİSİNE, TRT’DEN ÖDÜL…
HUZUREVİNDE BULDUĞU HUZURU, TUVALLERİNE TAŞIDI…